Over Fermata

Harp header

Een eerbetoon exact zoals u dat in gedachten heeft

Fermata is werkzaam in geheel Nederland. Laat Fermata ook voor u van meerwaarde zijn. U heeft wellicht al een stuk voorbereiding van een uitvaartceremonie voor uw rekening genomen, maar u mist nog iets.

Wij weten uit ervaring hoe belangrijk het voor u is dat een uitvaartceremonie persoonlijk en toegankelijk is, zodat u dicht bij de nagedachtenis blijft van uw dierbare.

Niet altijd wordt men erop geattendeerd dat er nog zoveel andere mogelijkheden zijn, dan het ‘standaard’ draaiboek u voorschrijft. Daarom is het zo belangrijk dat u dat gevoel van gemis tijdens een dienst kunt opvullen door prachtige live muziek, uitgevoerd door Fermata.

Met Fermata verzorgen wij desgewenst voor u ook alle bijkomende zaken en denken wij graag met u mee. Daarbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de locatie van een uitvaart, want wilt u wel perse naar dat crematorium of naar die kapel? Waarom niet een alternatieve locatie kiezen? Ook daar hebben wij ervaring mee. Onze zorg gaat nog zoveel verder dan het ten gehore brengen van live muziek.

Over ons - Zang en harp

Harp

Geluid & Licht op maat

Wij zorgen voor de benodigde geluidsinstallatie en kunnen tevens sfeervolle belichting verzorgen.
Bij Fermata staat ontzorgen centraal, dus nemen we graag die zorg bij u weg. Fermata verzorgt voor cliënten van zowel de particuliere of zelfstandige uitvaartverzorger, als voor uitvaartbedrijven die onder Dela, Yarden, Monuta en Reqiem vallen, live muziek die voor iedereen zo sprekend is.

Onze muziek en zang passen in elke ceremonie, ongeacht religie of gezindte.
Het onontkoombare afscheid kunt u verzachten met behulp van onze muziek en zang.

Neem direct contact met ons op als u geïnteresseerd bent in live gespeelde uitvaartmuziek bij u in Rotterdam, Eindhoven, Utrecht, Tilburg, Den Bosch, Den Haag, Heerlen, Nijmegen, Weert, Apeldoorn, Groningen of een andere plaats in Nederland en Vlaanderen.