Uitvaart muziek Eindhoven

Live muziek van Fermata Eindhoven

Afscheid nemen, is nooit makkelijk, maar bij Fermata Eindhoven proberen we de pijn bij een uitvaart te verzachten. Fermata biedt live muziek bij uitvaarten aan. Wij hebben niet alleen de standaard begrafenis liedjes, maar kunnen ook andere arrangementen maken. Hierdoor wordt de uitvaart nog persoonlijker en kan de overledene in eigen stijl worden geëerd tijdens de begeleiding naar de laatste rustplaats.

Begrafenismuziek en muziek bij crematie in Eindhoven

Vaak is uitvaartmuziek instrumentaal, maar wie zegt dat muziek bij een crematie of muziek bij een begrafenis van een cd moet komen? Fermata biedt u in Eindhoven de mogelijkheid om in stijl afscheid te nemen. De klanken van harp en piano helpen met het balsemen van hart en ziel. Wij bieden u de optie om instrumentale begrafenismuziek af te wisselen met poëzie en gezongen nummers. Bij Fermata verzorgen wij niet alleen de muziek, maar alles dat erbij komt kijken. Zo verzorgen wij onze eigen geluidsinstallatie en eventuele belichting. Hierdoor heeft u geen omkijken naar de begrafenismuziek en is onze toegevoegde waarde voor u niet meer moeite dan noodzakelijk is. U heeft het immers al zwaar genoeg in deze moeilijke periode.

Hierom kiest u voor de muziek bij een uitvaart voor Fermata

Fermata biedt u in Eindhoven en in de rest van Nederland, niet alleen de mogelijkheid van het afscheid nemen van een geliefde in stijl tijdens een herdenkingsdienst of uitvaart. Wij bieden u onze kennis. Wist u bijvoorbeeld dat u niet noodzakelijk gebruik hoeft te maken van de aula van een uitvaartgelegenheid? U kunt er ook voor kiezen om afscheid te nemen op een alternatieve locatie. Hierbij kunnen wij u helpen. Bij ons kunt u rekenen op het volgende:

  • Live muziek bij uitvaart
  • Hulp bij het maken van een origineel en uniek draaiboek
  • Meedenken bij het plannen
  • Connecties met diverse uitvaartbedrijven

Mocht u het willen dan kunnen wij ook een muzikaal gedicht schrijven over de overledene om de uitvaart of herdenkingsdienst in Eindhoven een extra persoonlijk tintje te geven.

Interesse in passende begrafenis liedjes in Eindhoven? Neem contact op met Fermata

Waarom zou u genoegen nemen met een cd als u ook live muziek bij een uitvaart kunt hebben? Muziek die live gespeeld wordt laat een diepere indruk achter. Dit zal effect hebben op de manier waarop de uitvaart door de nabestaanden zal worden ervaren en herinnerd. Gun uzelf en de nabestaanden dit afscheid. Woont u in Eindhoven en omstreken en wilt u meer informatie over begrafenisliedjes, live begrafenismuziek of muziek tijdens een herdenkingsdienst ? Stuur ons een email op: info@Fermata.nl of vraag ons via de website telefonisch contact met u op te nemen.

Live begrafenismuziek in de openlucht
Piano muziek tijdens een herdenkingsdienst