Uitvaart muziek Tilburg

Formata’s begrafenismuziek in Tilburg

Het afscheid nemen van een geliefde is altijd moeilijk. Met de live gespeelde begrafenis liedjes van Formata kan dit leed in en rondom Tilburg iets worden verzacht. Vaak is uitvaartmuziek instrumentaal, maar met de muziek van vleugel en harp weten wij hier een originele draai aan te geven. Zeker in combinatie met zang of poëzie. Natuurlijk zijn wij niet alleen voor muziek bij een crematie of muziek bij uitvaart. Van Formata spelen wij ook graag bij uw herdenkingen van een andere aard. Of dit nou in Tilburg is of elders.

Wat wij voor u kunnen betekenen in Tilburg

U kunt bij ons terecht voor diverse zaken. Variërend van een muziek begrafenis tot een herdenking. Wanneer u contact met ons opneemt, kunnen we met u om de tafel gaan zitten om een draaiboek te schrijven voor de plechtigheid. Hierbij kunt u denken aan de begrafenismuziek; of u speciale begrafenis liedjes wilt horen of de favoriete nummers van de overledene. Wij kunnen voor u een gedicht schrijven over het leven van de overledene en dit onder begeleiding van muziek ten gehore brengen tijdens de dienst. Zo kunt u op een persoonlijkere manier afscheid van iemand nemen in Tilburg en omstreken.

Waarom kiest u voor Formata in Tilburg?

Waarom zou u voor ‘kant en klaar’ kiezen als het ook live kan?

  • Iedere uitvoering is uniek
  • Begeleiding bij het kiezen van de begrafenismuziek
  • Blijvende indruk om de overledene aan te gedenken
  • Live muziek speelt eerder in op de gevoelens dan opnames

Wist u dat u, ook in Tilburg, niet noodzakelijk afscheid hoeft te nemen van uw dierbare in de aula van een uitvaartcentrum? Wij ondersteunen ook muzikale herdenkingen op andere locaties en helpen u er dan ook graag bij om uit te zoeken wat de mogelijkheden zijn.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wij zullen er alles aan doen om u te helpen deze moeilijke periode zo goed mogelijk af te sluiten. Woont u in Tilburg en bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden die wij u bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kunt u doen door een email te sturen naar info@formata.nl of ons te bellen. Ook kunt u via de website vragen of wij contact met u opnemen.

sl1
img6