Uitvaart muziek Den Bosch

Begrafenismuziek in Den Bosch

Het is nooit makkelijk om het laatste afscheid voor iemand te regelen. Doet u de nagedachtenis van de overledene wel genoeg eer aan? Welke begrafenis liedjes kiest u hiervoor uit? Wij van Formata helpen u graag om de keuze gemakkelijker te maken. Wij bieden u live muziek bij crematie, begrafenis of uitvaart. Onze uitvaartmuziek is instrumentaal, maar wij bieden ook muziek met zang en poëzie. Woont u in Den Bosch en omstreken, dan kunt u ook bij ons terecht.

Live muziek op de begrafenis of herdenkingsdienst

In Den Bosch bieden wij u de mogelijkheid om onze muziek bij een uitvaart of herdenkingsdienst te laten spreken voor de overledene. Met onze piano en harp brengen wij de mooiste stukken ten gehore. Door voor begrafenismuziek te kiezen die ter plaatse wordt gespeeld, voegt u een extra dimensie toe aan de dienst die door iedereen zal worden herinnerd. Wij kunnen in Den Bosch met u om de tafel gaan zitten en een draaiboek maken voor de uitvaart. Zo kunnen we een arrangement van begrafenis liedjes maken waarbij de herdenking zo persoonlijk mogelijk wordt gemaakt.

Waarom kiest u voor onze begrafenismuziek in Den Bosch?

Het is belangrijk om op een zo waardig mogelijke manier afscheid te kunnen nemen. Een groot deel van de ervaringen die mensen meenemen van een uitvaart heeft te maken met de muziek. Natuurlijk kunt u een cd laten afspelen met daarop de standaard begrafenis liedjes. Het kiezen voor het alternatief is wel de manier om een blijvende herinnering te garanderen. In Den Bosch bieden wij u deze optie. Om de ervaring nog persoonlijker te maken, kunnen wij u het volgende bieden:

  • Een gedicht op muziek dat geschreven is over het leven van de overledene.
  • Een herdenking op een andere locatie rondom Den Bosch dan de aula van het uitvaartcentrum of crematorium.
  • Begeleiding bij het vaststellen van de muziek bij de uitvaart.
  • Een persoonlijke manier om een overledene te herdenken.

Neem vandaag nog contact op voor livemuziek tijdens de herdenkingsdienst

Woont u in Den Bosch en heeft u afscheid moeten nemen van iemand die u dierbaar is? Twijfelt u over de voordelen van live muziek bij een begrafenis of muziek tijdens een herdenkingsdienst? Weet dat u geen enkel omkijken heeft naar onze service, zodat u zich kunt concentreren op wat belangrijk is. Wij zetten zelf de instrumenten en de muziekinstallatie klaar en kunnen ook zorgen voor belichting indien dit gewenst is. Heeft u vragen over wat wij u kunnen bieden? Neem dan gerust contact met ons op via info@formata.nl. U kunt ook op de website aangeven dat wij u terug moeten bellen.

Begrafenismuziek Den Bosch
Herdenkingsdienst Den Bosch