Uitvaart muziek Rotterdam

Live begrafenismuziek en muziek bij crematie in Rotterdam

Overlijden hoort bij het leven. Helaas kunnen we hier niets aan veranderen. Hoe we afscheid nemen van onze geliefden kunnen we wel bepalen. Muziek bij de uitvaart speelt een grote rol, omdat het veel zegt over de persoon waarvan afscheid wordt genomen. In Rotterdam bieden kunnen wij begrafenismuziek, muziek bij crematie, herdenkingsdienst en uitvaart muziek live verzorgen. Wij van Fermata kunnen u helpen met het regelen van een waardig afscheid in Rotterdam door middel van live muziek en poëzie. Onze instrumentale uitvaartmuziek is niet alleen te horen, maar ook te voelen. De balsemende klanken van harp en piano zullen u helpen om uw verlies te verzachten.

Anders dan andere begrafenismuziek in Rotterdam

Iedereen is bekend met de begrafenis liedjes die vanaf een cd worden afgespeeld in de aula van een begraafplaats. Hier is natuurlijk niets mis mee, maar past het bij de persoon die ten ruste wordt gelegd?
Wij kunnen u begeleiden met het arrangeren van het muzikale gedeelte van een uitvaart in Rotterdam. Veel nabestaanden kijken naar het ‘standaard’ draaiboek dat de uitvaartverzorgende u aanreikt. Wij gaan echter met u om de tafel zitten om tot een draaiboek te komen waarmee het leven van de overledene wordt geëerd. De muziek bij de begrafenis komt zo het beste tot zijn recht. Uiteraard verzorgen wij ook muziek bij een crematie.

Waarom kiest u voor onze uitvaart muziek in Rotterdam?

Wij van Fermata gaan de samenwerking aan met diverse uitvaartbedrijven en kunnen dan ook uitgebreide service leveren in Rotterdam en omstreken. We denken met u mee over het regelen van de uitvaart en de begrafenismuziek. Tevens kunnen wij u helpen met het ontdekken van mogelijkheden waarvan u niet af wist. Zo hoeft u in Rotterdam niet noodzakelijk in een kapel of aula van een uitvaartcentrum afscheid te nemen van uw geliefde overledene. Wij kunnen u ook helpen met het kiezen van een afscheidsceremonie op een andere, alternatieve locatie. Behalve de muziek verzorgen wij ook de benodigde geluidsinstallatie en eventuele belichting. U heeft dus geen omkijken naar de muziek omdat alles voor u geregeld wordt.

Interesse? Neem contact op met Fermata Rotterdam

Vaak is uitvaartmuziek instrumentaal, waarom kiest u niet voor een originele live opvoering?
Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via info@fermata.nl of geef op onze website aan dat u contact wilt hebben en dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug. Onze medewerkers staan u graag te woord. Neem contact op met ons en ontdek de mogelijkheden.

Uitvaart muziek en herdenkingsdienst Rotterdam
Live uitvaartmuziek Rotterdam