Uitvaart muziek Groningen

Mooiste begrafenismuziek in Groningen

Het is altijd moeilijk om een uitvaart te regelen. Vooral de muziek bij een uitvaart of  muziek voor een herdenkingsdienst kan een uitdaging zijn. Welke crematie-, of begrafenis liedjes zeggen het meest over de overledene en kiezen we de uitvaartmuziek instrumentaal of mag erbij worden gezongen? Is de muziek voor een herdenkingsdienst net zo geschikt als de muziek bij een crematie of begrafenis? Wij van Fermata willen u in Groningen daar graag mee helpen.

Live uitvaartmuziek instrumentaal of met zang

In Groningen kunnen we u helpen met het regelen van de muziek bij een uitvaart. Wij gaan met u om de tafel zitten en stellen een draaiboek samen. Daarin worden de begrafenis liedjes en begrafenismuziek opgeschreven die de overledene het best beschrijven. Op deze manier krijgt de muziek bij de begrafenis een persoonlijk gevoel. Wij bieden echter meer mogelijkheden. Zo kunnen wij ook een gedicht schrijven over de overledene en dit tijdens de plechtigheid laten horen onder begeleiding van muziek. Dit is één van de meest unieke services die wij bieden in Groningen.

Het voordeel van live muziek bij crematie of begrafenis in Groningen

Het is natuurlijk makkelijk om een cd in een cd-speler te steken en dit ten gehore brengen tijdens een uitvaart of herdenkingsdienst. Maar wilt u op die manier het laatste afscheid van uw dierbare laten begeleiden? Wij bieden de optie om persoonlijke composities live te spelen tijdens een uitvaart. De uitvaartmuziek kan instrumentaal zijn, maar kan ook met zang of poëzie worden gecombineerd. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan uw favoriete gedicht dat wordt opgedragen. Dit zijn enkele voordelen van live muziek:

  • Live muziek tijdens een uitvaart of herdenkingsdienst roept meer gevoelens op
  • De mogelijkheid om unieke composties af te spelen
  • Zeggenschap over hoe de melodieën gespeeld worden
  • Intensere sfeer dan met opgenomen begrafenis liedjes

Informatie over live muziek bij een herdenkingsdienst of begrafenismuziek in Groningen?

Hebben wij u weten te interesseren in wat wij u aan kunnen bieden en woont u in de regio Groningen? Twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op. Dit kunt u doen door ons een e-mail te sturen naar info@fermata.nl of door op onze website aan te geven dat wij u terug moeten bellen. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden rondom onze herdenkingsdienst muziek en begrafenismuziek in Groningen.

Zang en harp tijdens een herdeningsdienst
Voordracht muziek tijdens uitvaart