Uitvaart muziek Heerlen

De mooiste begrafenismuziek en muziek bij uitvaart in Heerlen

Het is nooit leuk om iemand te verliezen. Wij begrijpen dat u waardig afscheid wilt nemen. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om in Heerlen en omstreken de muziek bij de uitvaart live te laten opvoeren. Of het nu gaat om een herdenkingsdienst, begrafenis of crematie in Heerlen, wij kunnen de mooiste muziek en liederen ten gehore brengen. Vanzelfsprekend kunnen wij begrafenismuziek  en uitvaartmuziek instrumentaal spelen, maar we geven u ook de mogelijkheid om de muziek met zang en poëzie te combineren. Op deze manier heeft u niet de standaard begrafenis liedjes, maar kunt u variëren met muziek die van betekenis is.

U kunt ons ook inhuren voor muziek tijdens andere gelegenheden

Natuurlijk spelen wij niet alleen onze muziek bij een begrafenis in Heerlen. Wij verzorgen naast begrafenismuziek ook muziek bij crematie of voor herdenkingen van een andere aard. Doordat wij de muziek opvoeren op de plaats waar de gedenking plaatsvindt, biedt dit een verdieping van de sfeer. Het zal de rouwenden helpen het verdriet een plek te geven in het leven. Het simpelweg afspelen van een cd is natuurlijk een mogelijkheid. In Heerlen bieden wij u deze unieke mogelijkheid om uw gelegenheid persoonlijk te maken.

Muziek die wij in Heerlen kunnen verzorgen

Met een ruim repertoire aan liedjes kunnen wij u de nodige variatie in begrafenismuziek bieden. Dit is echter niet het enige dat wij voor u kunnen doen:

  • Uitvaartmuziek: instrumentaal, met zang of poëzie
  • Gedicht dat geschreven is over het leven van de overledene
  • Draaiboek voor het muzikale gedeelte van de herdenking
  • Herdenkingen onder begeleiding van muziek in Heerlen en
  • omstreken. Dit hoeft niet noodzakelijk in de aula van een uitvaartcentrum te zijn

Natuurlijk zijn er nog meer manieren waarop wij het afscheid nog gedenkwaardiger kunnen maken voor iedereen die betrokken is bij de uitvaart.

Wilt u ook speciale muziek bij een uitvaart in Heerlen?

Wij begrijpen dat u in een tijd als deze geen behoefte heeft aan meer werk dan nodig is. Daarom nemen wij graag het regelwerk qua muziek uit handen. Als u ons inhuurt, dan verzorgen wij alles dat bij de live muziek komt kijken. Het vervoer van de instrumenten, de geluidsinstallatie en indien gewenst de belichting. Woont u in Heerlen en heeft u interesse in onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op via info@fermata.nl of laat ons via de website weten dat wij u terug moeten bellen. Wij beantwoorden graag al uw vragen over onze begrafenismuziek.

Uitvaart muziek Heerlen