Uitvaart muziek Nijmegen

Begrafenismuziek in Nijmegen

Heeft u wel eens gehoord van live muziek bij een uitvaart? Iedereen kent de standaard begrafenis liedjes die vanaf een cd worden gespeeld. Wij van Fermata bieden u in Nijmegen de mogelijkheid om een blijvende indruk achter te laten. We bieden u onze muziek bij een begrafenis aan. Wilt u meer weten? Kijk dan verder op onze website of neem contact op.

Wilt u uitvaartmuziek die instrumentaal is?

Wij bieden in Nijmegen zowel muziek bij crematie als muziek bij begrafenis aan. De uitvaartmuziek kan instrumentaal zijn, maar kan ook gepaard gaan met zang of poëzie. Op deze manier wordt de muziek bij de uitvaart persoonlijk. Met onze harp en vleugel weten wij een gevoelige snaar te raken. Zo kunnen wij begrafenis liedjes spelen die van betekenis zijn voor de overledene. Bovendien kunnen wij voor u een gedicht schrijven over het leven van de overledene, waardoor de uitvaart een nog persoonlijker tintje krijgt. Wij bieden deze service in Nijmegen.

De begrafenismuziek in Nijmegen van Fermata

Als expert in begrafenis liedjes en muziek bij uitvaarten heeft Fermata de nodige kennis in huis om u te helpen bij het maken van moeilijke keuzes. Wij kunnen met u om de tafel gaan zitten en een draaiboek maken met daarin de favoriete muziek die het leven dat herdacht wordt reflecteert. Wij bieden diverse diensten aan waaronder:

  • Muziek bij een begrafenis
  • Muziek bij een crematie
  • Individueel draaiboek
  • Mogelijkheid tot persoonlijk gedicht
  • Ruime kennis van herdenkingsmogelijkheden rondom Nijmegen

Geïnteresseerd in begrafenismuziek van Fermata?

Natuurlijk kunnen wij niet al onze kennis met u delen op deze pagina. Ieder persoon is uniek en verdient een uitvaart die daarbij past, is dat niet anders. Als u meer informatie wilt over onze diensten en woont u in Nijmegen en omstreken, dan kunt u contact met ons opnemen via info@fermata.nl. Ook kunt u uw telefoonnummer achterlaten op de website en dan bellen wij zo snel mogelijk terug. Zo kunnen wij al uw vragen over begrafenismuziek en muziek bij uitvaart behandelen. Neem direct contact op en ontdek wat wij

Uitvaart muziek Nijmegen
Begrafenismuziek in Nijmegen