Uitvaart muziek Utrecht

Live muziek bij een uitvaart in Utrecht

Afscheid is nooit makkelijk. Fermata probeert in Utrecht om deze moeilijke periode toch iets te vergemakkelijken. Met live begrafenismuziek wordt de beleving van de uitvaart een manier om de pijn te verzachten. Wij spelen niet alleen de standaard begrafenis liedjes, maar streven er naar om een zo uniek mogelijke opvoering ten gehore te brengen. Op die manier kunnen we de overledene optimaal eren met muziek bij de uitvaart.Fermata speelt niet alleen muziek op de begrafenis, maar is ook beschikbaar voor herdenkingen waarbij muziek gewenst is.

De mooiste muziek bij een begrafenis, crematie en herdenkingsdienst

Vaak is uitvaartmuziek instrumentaal. Dit hoeft natuurlijk niet altijd. Wij spelen de mooiste stukken op piano en harp, maar deze kunnen ook vergezeld worden van poëzie en zang. Zo kunnen we het best mogelijke programma samenstellen om de overledene te eren of te gedenken. Een van de services die wij bieden, is een uniek gedicht op muziek dat is geschreven over het leven van de overledene. Zo kunt op de meest persoonlijke manier afscheid nemen van uw dierbaren.

Waarom kiest u voor onze uitvaartmuziek in Utrecht?

Het spelen van begrafenismuziek is iets waar wij in zijn gespecialiseerd. Als geen ander weten wij hoe moeilijk deze periode in uw leven kan zijn. Wij staan u dan ook graag bij en helpen u met het vaststellen van een programma dat het best vertegenwoordigd wie of wat u wenst te gedenken. Natuurlijk kunt u er voor kiezen om een cd af te spelen tijdens de plechtigheid. Het is makkelijk en kost weinig tijd. Als u ons inhuurt voor een afscheid in Utrecht, kost het u niet veel meer moeite. Wij verzorgen alle apparatuur en verlichting. Alles wordt geheel uit handen genomen en het voegt veel toe aan het uiteindelijke afscheid.

Informeer naar de muzikale mogelijkheden voor een uitvaart

Of u nou zoekt naar muziek bij een crematie, begrafenis of herdenking. Wij van Fermata kunnen u in Utrecht als geen ander bijstaan. Wist u bijvoorbeeld dat u in Utrecht niet noodzakelijk afscheid hoeft te nemen van uw geliefde in de aula van het uitvaartcentrum. Vaak zijn er alternatieven beschikbaar die niet in de standaard draaiboeken staan. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en de services die wij u kunnen bieden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via info@formata.nl of geef aan dat wij u terug moeten bellen.

Uitvaart muziek Utrecht
Begrafenismuziek en muziek bij crematie in Utrecht