Uitvaart muziek Den Haag

Muziek bij een uitvaart of herdenkingsdienst in Den Haag

Eens komt het moment dat we afscheid moeten nemen. Wanneer het zover is, wilt u natuurlijk niet dat er standaard begrafenis liedjes worden gedraaid die niets zeggen over de overledene bij een begrafenis of herdenkingsdienst. Bij Formata bieden wij u de kans om voor passende begrafenismuziek of crematiemuziek te kiezen. Muziek bij een crematie of begrafenis die het leven van de persoon die herdacht wordt reflecteert. Woont u in Den Haag? Lees dan verder en ontdek wat wij u verder kunnen bieden op het gebied van uitvaartmuziek.

Hoort uitvaartmuziek instrumentaal te zijn?

Natuurlijk niet, zeker niet in het Den Haag van vandaag! Het belangrijkste dat u kunt doen, is muziek uitkiezen die het leven van de overledene reflecteert. Wij bieden u de mogelijkheid om een draaiboek samen te stellen waarbij diverse stijlen en soorten muziek voor de begrafenis kunnen worden bepaald. Met onze harp en vleugel kunnen wij diverse liederen ten gehore brengen. Deze begrafenismuziek hoeft niet instrumentaal te zijn, maar kan ook gepaard gaan met zang of poëzie. We kunnen zelfs voor u een gedicht schrijven dat het leven van de overledene beschrijft. Tijdens de uitvaart is het mogelijk om dit gedicht voor te dragen onder begeleiding van muziek. Zo kunt u op een persoonlijke manier afscheid nemen van een dierbare. Wij bieden deze service door heel Nederland aan, dus ook in Den Haag.

Waarom kiest u voor onze muziek bij een uitvaart in Den Haag?

U kunt er natuurlijk voor kiezen om simpelweg een cd af te spelen tijdens een begrafenis, crematie of herdenkingsdienst. Dit maakt een begrafenis of crematie echter minder persoonlijk. Er is echter niets zo sprekend als muziek die ter plaatse wordt opgevoerd. De klanken van piano en harp kunnen u tot in de ziel raken. Naast dat live muziek een uitvaart persoonlijk maakt, zijn er nog een aantal andere redenen waarom u moet kiezen voor ons in Den Haag:

  • Live muziek zorgt voor een intense ervaring
  • Herinneringen ophalen door muziek met het speciaal vastgestelde draaiboek
  • Nummers die belangrijk waren voor de overledene kunnen worden gespeeld
  • Herdenken door middel van een persoonlijk gedicht
  • Assistentie in het vaststellen van de mogelijkheden met de muziek, zo hoeft u zich niet aan het standaard draaiboek te houden van de uitvaartcentra
  • Begrafenismuziek met gevoel

Woont u in Den Haag en bent u op zoek naar begrafenismuziek?

Wij van Formata kunnen u op diverse manieren helpen met het maken van een draaiboek voor de muziek bij de uitvaart of muziek tijdens een herdenkingsdienst. Van het helpen met het uitzoeken van de begrafenis liedjes tot het schrijven van een muzikaal gedicht. Heeft u vragen over wat wij voor u in Den Haag kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Dit kan via info@fermata.nl of u kunt op onze website aangeven dat wij u terug moeten bellen.

Nagedachtenis muziek begrafenis
Nachgedachtenis live muziek tijdens herdenkingsdienst