Herdenkingsdienst

De mooiste muziek voor een herdenkingsdienst

Of u nou een gebeurtenis of een persoon wilt gedenken, een herdenkingsdienst is niet compleet zonder muziek. De klanken van de instrumenten geven de gelegenheid tot nadenken. Ze kunnen tevens emoties en gevoelens losmaken die anders onaangeroerd zouden blijven. Natuurlijk kunt u er voor kiezen om de muziek van een cd af te spelen en het daarbij te laten. Het hebben van live muziek maakt de beleving echter veel intenser en zal de dienst ten goede komen. Bij ons bent u aan het goede adres voor live muziek bij herdenkingen.

Fermata en een herdenkingsdienst

Wij van Fermata kunnen u bij het bepalen van de muziek helpen. We weten wat de muziek voor u kan betekenen en hoe we de effecten van het harp- en pianospel optimaal kunnen benutten. Samen stellen we een draaiboek met muziek op. Wij luisteren naar uw wensen en kijken samen met u wat de opties zijn. Daarna beginnen we met het organiseren van de herdenkingsdienst. Dit kan op bijna elke locatie plaatsvinden. Uiteraard kunnen wij u helpen met het uitzoeken van de mogelijkheden.

Voorbereiding op locatie

Het maakt niet uit waar u uw herdenkingsdienst plaats wilt laten vinden of wat u wilt herdenken. Wij van Fermata spelen onze muziek door heel Nederland en Vlaanderen. Het is zo dat er op veel locaties geen rekening wordt gehouden met het spelen van live muziek. Dit is niet erg want wij verzorgen alles dat bij een optreden voor een herdenkingsdienst komt kijken:

  • Transport van de instrumenten naar de locatie
  • Geluidsinstallatie meenemen en installeren
  • Eventuele belichting meenemen en installeren

Zo heeft u geen omkijken naar het regelen van de installaties en kunnen wij er zeker van zijn dat wij de best mogelijke kwaliteit van geluid kunnen leveren.

Neem contact op met Fermata

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden die wij u voor een herdenkingsdienst kunnen bieden? Neem dan gerust contact met ons op. Op die manier kunnen wij u precies vertellen wat wij u in uw specifieke situatie kunnen bieden. U kunt ons bereiken op 06 5528 7833. Mochten wij niet bereikbaar zijn, dan kunt u ook op de website aangeven dat u graag door ons gebeld wilt worden. U kunt natuurlijk ook een e-mail sturen naar info@fermata.nl. De informatie die wij u verstrekken over de mogelijkheden van onze herdenkingsdienst is volledig vrijblijvend.

Zang en harp
Kind