Uitvaart muziek Weert

De mooiste begrafenismuziek in Weert

Zoekt u speciale muziek bij een uitvaart in Weert? Vaak is de muziek bij de begrafenis, crematie en herdenkingsdienst niet meer dan een cd die wordt afgespeeld. Hier is natuurlijk niets mis mee. Wilt u niet afscheid nemen met een standaard begrafenis liedjes? Onze uitvaartmuziek is instrumentaal of een combinatie van zang en poëzie begeleid door muziek. Met onze harp en vleugel kunnen wij in Weert en omstreken de muziek bij een uitvaart gedenkwaardiger maken dan een cd dat zou kunnen.

Persoonlijke muziek bij een crematie, begrafenis en herdenkingsdienst

Wij geven u in Weert de mogelijkheid om op een uiterst persoonlijke manier afscheid te nemen van uw geliefde overledene. Samen met u gaan we om de tafel zitten en stellen een draaiboek samen voor de begrafenismuziek. Omdat de compositie ter plaatse ten gehore wordt gebracht, is de beleving van de muziek bij de uitvaart veel intenser. De muziek van onze harp en vleugel raakt een gevoelige snaar. Op deze manier kunt u waardig afscheid nemen van een dierbare.

Wat Fermata voor u kan betekenen in Weert?

We vinden het belangrijk dat de muziek bij een uitvaart veelzeggend is over de persoon voor wie de uitvaart wordt gehouden. Het zomaar spelen van willekeurige begrafenis liedjes is dan ook niet onze stijl. Wij stellen een programma samen waarbij u als nabestaande op gepaste wijze afscheid te nemen van een dierbare. Wij doen echter meer. Wij bieden onder meer het volgende:

  • Hulp bij het maken van een muzikaal draaiboek
  • Live muziek bij crematie, begrafenis of uitvaart
  • Muzikale begeleiding van herdenkingen op alternatieve locaties rondom Weert
  • Verpersoonlijking van de uitvaart door middel van muziek
  • Wij regelen alle materialen die nodig zijn voor de opvoering, hier heeft u dus geen omkijken naar.

Woont u in Weert en bent u geïnteresseerd in onze uitvaartmuziek?

Heeft u na het lezen van de bovenstaande informatie over onze muziek bij crematie of muziek bij uitvaarten nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kunt u doen door een email te sturen naar info@fermata.nl of u kunt ons via onze website vragen om u terug te bellen. Dit doet u door op de link te klikken en uw informatie achter te laten. Wij staan u graag te woord en geven u vrijblijvend informatie over begrafenismuziek en herdenkingsmogelijkheden in de mooie omgeving van Weert.

Uitvaartmuziek Weert
Harp muziek bij uitvaart in Weert