Uitvaart muziek Apeldoorn

De mooiste begrafenis liedjes in Apeldoorn

In het mooie Apeldoorn bieden wij u de mogelijkheid voor het kiezen van live uitvaartmuziek, zoals begrafenismuziek of muziek bij een herdenkingsdienst. Dit alternatief is meer veelzeggend dan begrafenis liedjes die van een cd wordt gedraaid. Als u op zoek bent naar een originele manier om afscheid die persoonlijk is, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze uitvaartmuziek kan instrumentaal maar wij kunnen de instrumenten ook vergezellen van zang en poëzie. Wij geven u zelfs de keuze om door ons een gedicht te laten schrijven over de overledene. Dit gedicht kunnen we met muziek bij de uitvaart ten gehore brengen.

Muziek bij crematie of begrafenis

Natuurlijk maakt het voor ons niet uit of wij zorgen voor de muziek bij een begrafenis, de muziek bij een crematie of het verzorgen van live uitvaart muziek. Iedereen in Apeldoorn verdient het om op gepaste wijze afscheid te kunnen nemen van het leven. Met onze harp en vleugel weten wij een gevoelige snaar te raken tijdens een herdenkingsdienst. Met onze live begrafenismuziek maken wij het daardoor makkelijker om de gevoelens te onderkennen en het overlijden van een dierbare een plekje te geven. Ook creëert u op deze manier een blijvende herinnering die mensen nog lang bij zich zullen dragen. Met de juiste keuze van begrafenis liedjes maakt u een uitvaart ook persoonlijker.

Live begrafenismuziek in Apeldoorn

Uiteraard bestaat het grootste deel van onze dienst uit het spelen van muziek bij de uitvaart. Er zijn echter diverse andere dingen behalve begrafenis liedjes waar wij ons in onderscheiden. Zo kunt u bij ons in Apeldoorn en omstreken terecht voor:

  • Muziek bij uitvaart (begrafenis en crematie)
  • Een draaiboek voor de muziek waarbij de overledene centraal staat
  • Het schrijven van een gedicht over de persoon die wordt herdacht
  • Uitvaartmuziek: instrumentaal, met zang of met poëzie
  • Herdenken in en rondom Apeldoorn, dit hoeft geen uitvaart te zijn

Omdat u al genoeg te regelen heeft in deze moeilijke periode nemen wij u graag zorgen uit handen. Zo hoeft u zich niet meer druk te maken over de muziek bij de uitvaart. Wij zorgen ervoor dat de harp en vleugel ter plaatse komen en dat de geluidsinstallatie wordt geïnstalleerd. Wij kunnen ook voor belichting zorgen als dit gewenst is.

Meer informatie over onze uitvaartmuziek instrumentaal in Apeldoorn?

Wilt u graag meer weten over onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@fermata.nl of laat uw informatie achter op onze website. In dit laatste geval zullen wij u terugbellen. Neem vandaag nog contact op en ontdek de mogelijkheden van onze muziek voor een begrafenis of muziek voor een andere herdenkingsdienst in en om Apeldoorn.

Live muziek in de openlucht bij een begrafenis
Piano en harp muziek tijdens een herdenkingsdienst