Muziek bij Crematie

Kies de juiste muziek

Het kiezen van de juiste muziek bij crematie is een moeilijke opgave. Er zijn veel muziekstukken en songs waaruit u kunt kiezen en: ú moet bepalen welke muziek bij de overledene past. Ook de stijl van de melodieën die u kiest kunnen effect hebben op de manier waarop de crematie wordt ervaren. U zou ervoor kunnen kiezen om op de standaard manier afscheid te nemen maar het kan ook anders. Fermata speelt de mooiste nummers voor u live tijdens de plechtigheid. Zo wordt de uitvaart persoonlijker. Wilt u meer weten over live uitvaartmuziek bij een crematie? Neem dan contact op.

De kennis van Fermata

Door onze unieke kennis van de mogelijkheden van live muziek bij een crematie kunnen wij u goed helpen met het maken van beslissingen. Wanneer wij met u mogen samenwerken stellen wij aan de hand van de door u aangeleverde informatie een draaiboek op voor de uitvaartceremonie en gaan wij voor u aan de slag.

Wij regelen het transport van de instrumenten en de geluids-/lichtinstallatie. Uiteraard spreken wij af met het uitvaartcentrum wanneer wij alles klaar kunnen zetten. Zo hoeft u zich over de muziek geen zorgen te maken tijdens de crematie.

Ons repertoire

Met onze harp en vleugel kunnen wij de mooiste composities voor u opvoeren. De harmonieën zullen u meevoeren, zodat u zich over kunt geven aan uw gevoelens. Dit biedt u de steun en troost waardoor het verwerkingsproces gemakkelijker wordt opgestart. U heeft bij ons de volgende keuze mogelijkheden:

  • Instrumentaal
  • Met zang
  • Poëzie onder begeleiding van vleugel en harp

Wij hebben ook de mogelijkheid om een gedicht te schrijven dat betrekking heeft op de overledene. Zo creëert u een van de meest persoonlijke manieren om afscheid te nemen.

Wij staan u graag te woord

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen bij de crematie van uw dierbare? Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op.

Ook kunt u op de website aangeven dat wij ú bellen als u dat liever heeft. Het sturen van een e-mail is natuurlijk ook mogelijk: dit kan naar info@fermata.nl.

Wij beantwoorden van harte alle vragen die u voor ons heeft over onze muziek bij de crematie.