Muziek Begrafenis

Een afscheid met muziek

Als er iemand komt te overlijden, komt er veel op u af voor het regelen van de begrafenis. U zit hier natuurlijk op dat moment niet op te wachten, maar het is helaas wel nodig. Een van de belangrijkste aspecten is de muziek voor de begrafenis. Dit zegt veel over de persoon waarvan afscheid wordt genomen en zal ook de hele dienst beïnvloeden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een uitvaart met muzikale ondersteuning of een standaard muziek voor een begrafenis. Fermata kan u hierbij van dienst zijn. Wij kunnen diverse composites live voor u spelen.

De muziek van Fermata

Met de klanken die wij ten gehore brengen, weten wij al snel de gevoelige snaar te raken. Dit maakt onze muziek uiterst geschikt voor een crematie of begrafenis. Door onze vleugel en harp te spelen, weten wij emoties los te maken. Het onderkennen van de emoties en gevoelens zal helpen met het verwerken van het verlies. Dit wordt versterkt als de nummers die gespeeld worden van toepassing zijn op de overledene. Wij bieden u de volgende mogelijkheden:

  • Instrumentale muziek
  • Muziek met zang
  • Poëzie begeleid met muziek
  • Persoonlijk gedicht over de overledene

Als een van de weinigen in Nederland bieden wij u de mogelijkheid om een gedicht te laten schrijven over de overledene. In de tijd tussen het overlijden en de uitvaart zullen wij dit gedicht schrijven en het begeleid met muziek op de begrafenis laten horen.

Voordelen van Fermata

Wanneer u besluit met ons in zee te gaan, maken wij samen met u een draaiboek voor het muzikale gedeelte van de ceremonie. Zodra we weten wat er gespeeld moet worden tijdens de begrafenis regelen wij de rest. Zo hoeft u zich niet druk te maken over het volgende:

  • Transport van de instrumenten
  • Afspraken met het uitvaartcentrum over de instrumenten
  • Verzorgen van de geluidsinstallatie
  • Belichting, indien deze gewenst is

Doordat wij u dit uit handen nemen heeft u alle tijd om u te concentreren op wat echt belangrijk is. Het rouwen om de overledene en tijd doorbrengen met de andere nabestaanden.

Heeft u interesse?

Wilt u weten wat wij met onze muziek voor u kunnen doen? Wilt u weten wat wij kunnen betekenen op een begrafenis? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kunt u doen via info@fermata.nl of door ons te bellen op +31(0)6 5528 7833. Ook kunt u op de website aangeven dat u gebeld wilt worden. Wij geven u graag alle informatie over onze muziek voor een begrafenis.

Harp spelen
Harp dichtbij