Begrafenis liedjes

Het kiezen van muziek voor een uitvaart

Een van de belangrijkste zaken die u moet regelen voor een uitvaart zijn de begrafenis liedjes. De keuze van de liedjes zegt veel over de persoon waarvan u afscheid neemt. U wilt dan ook muziek bij een begrafenis die passen bij de overledene. Bij Fermata bent u dan aan het juiste adres. Wij kunnen diverse muziekstukken live ten gehore brengen tijdens een uitvaart of herdenkingsdienst. Samen met u bespreken we wat er mogelijk is. Zo kunt u op een waardige manier afscheid nemen van uw dierbare.

De muziek voor een begrafenis

De belangrijkste keuze die u dient te maken, is het bepalen van wat voor soort muziek u wilt. Bij ons heeft u onder meer de keuze uit:

  • Instrumentale muziek
  • Popnummers
  • Begrafenis liedjes
  • Gedichten die onder begeleiding van muziek worden opgedragen

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om diverse soorten nummers en liedjes met elkaar te combineren. Fermata kan u hierbij helpen. Wij hebben ruime ervaring met het spelen van muziek bij een begrafenis of herdenking. Een van onze services is dat we met u om de tafel gaan zitten en een draaiboek vaststellen voor de muziek. Door onze expertise kunnen wij u hier goed in begeleiden.

Waarom kiezen voor Fermata?

Fermata biedt u de mogelijkheid om te kiezen voor kwaliteitsmuziek bij een herdenking of begrafenis. Het maakt niet uit waar de dienst wordt gehouden. Wij voeren onze begrafenis liedjes op door heel Nederland en Vlaanderen. Het vervoer van de instrumenten, de geluidsintallatie en belichting wordt door ons geregeld. Hier heeft u dus geen omkijken naar. U kunt bij ons terecht voor het volgende:

  • Instrumentale nummers
    Liedjes
  • Poëzie onder begeleiding van muziek
  • Gedichten geschreven over het leven van de overledenen, op muziek ten gehore gebracht
  • Begeleiding bij het vaststellen van een draaiboek voor de muziek

Het schrijven van een gedicht over de overledene is een van de extra services die wij aanbieden. In de korte tijd tussen overlijden en uitvaart schrijven wij een gedicht over de overledene. Veel persoonlijker kan een afscheid niet worden. Wij bieden u deze service als een van de weinigen in Nederland.

Wilt u gebruik maken van onze diensten?

Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen doen? Wilt u meer informatie over onze liedjes? Dan kunt u contact met ons opnemen. Dit kunt u doen via ons e-mailadres info@fermata.nl. Of ons te bellen op 06 5528 7833. Ook kunt u op de website aangeven dat u door ons gebeld wilt worden. Wij staan u graag te woord en leggen u het een en ander uit over onze begrafenis liedjes.

Voordracht uitvaart
Muziek tijdens uitvaart