Begrafenismuziek

Muziek bij de uitvaart

Bij het regelen van een uitvaart komt een hoop kijken, waaronder de begrafenismuziek. Het is belangrijk om muziek uit te kiezen die goed paste bij de overledene of nummers die herinneringen met zich meebrengen. Als eerste dient u vast te stellen wat voor soort muziek u wilt. Instrumentaal of gezongen? Klassiek of modern? Algemene muziek of échte begrafenismuziek? Wat u ook wilt, het moet goed voelen. Wij van Fermata kunnen u hierbij helpen. Bij ons bent aan het juiste adres voor live uitvaartmuziek. Samen met u bespreken wij de mogelijkheden.

De begrafenismuziek van Fermata

Wij bieden u de mogelijkheid om live muziek te laten spelen bij een uitvaart. Met het geluid van onze harp en vleugel weten wij de juiste snaar te raken. Doordat ter plaatse gespeelde muziek meer indruk maakt dan het afspelen van een cd zal het effect daar ook naar zijn. Zelfs de meest simpele begrafenismuziek zal naar een nieuw niveau worden gebracht door onze uitvoeringen. Uiteraard spelen wij niet alleen de standaard liedjes. We kunnen u het volgende aanbieden:

  • Instrumentale harp en piano nummers
  • Muziek en zang
  • Poëzie en muziek
  • Gedicht over de overledene geschreven, begeleid door muziek

Wij bieden u als een van de weinigen in Nederland de mogelijkheid om een gedicht te laten schrijven over de overledene. In de korte tijd tussen overlijden en uitvaart schrijven wij de tekst die we onder begeleiding van muziek laten horen.

Pianomuziek uitvaart

Waarom kiest u voor Fermata?

Bij Fermata hebben we de kennis en expertise in huis om u te helpen met het uitzoeken van de mogelijkheden. Ook kunnen wij u helpen met het uitkiezen van de juiste begrafenismuziek. Omdat wij weten dat dit een moeilijke tijd voor u is, nemen wij u het meeste werk uit handen. U hoeft alleen de begrafenismuziek te bepalen en wij doen de rest. Zo zorgen wij ervoor dat de instrumenten tijdig ter plekke zijn en dat de geluidsinstallatie neergezet wordt. Als het gewenst is kunnen wij ook voor belichting zorgen.

Interesse is de begrafenismuziek van Fermata?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kunt u doen via ons e-mailadres info@fermata.nl of bellen naar 06 5528 7833. Ook kunt u op de website aangeven dat u door ons gebeld wilt worden. Uiteraard beantwoorden wij vrijblijvend uw vragen over onze begrafenismuziek.

Live muziek binnenplaats