Uitvaartmuziek Instrumentaal

Welke uitvaartmuziek?

Wanneer u muziek gaat uitzoeken, dan heeft u diverse keuze mogelijkheden. Zo kan uitvaartmuziek instrumentaal zijn, maar u kunt ook voor gezongen liederen kiezen. De keuze is aan u. Het gaat er immers om dat er op geheel eigen wijze afscheid kan worden genomen van de overledene. Bij Fermata zijn wij specialist in het spelen van muziek die voor allerlei herdenkingen kan worden gebruikt en wij helpen u graag verder. Wij spelen zowel muziek die instrumentaal is als muziek gecombineerd met zang.

Niet alleen instrumentaal, maar ook origineel

Uiteraard spelen wij niet al onze uitvaartmuziek instrumentaal. We hebben ook liederen met zang of poëzie. Het is zelfs mogelijk dat wij een gedicht schrijven over het leven van de overledene en dat begeleidt door harp en piano ten gehore brengen, net als de uitvaartmuziek. Op deze manier geeft u een persoonlijk tintje aan de uitvaart. Zeker wanneer het gedicht gepaard gaat met een bekend instrumentaal nummer dat betekenis heeft. Door deze unieke optie kunt u op een persoonlijke manier afscheid nemen van uw dierbare.

Waarom de uitvaartmuziek van Fermata?

Wij weten bij Fermata hoeveel er komt kijken bij het regelen van een uitvaart. Het is veel werk en vaak is dat het laatste waar u op dat moment op zit te wachten. Wanneer u ons inschakelt, stellen wij met u een draaiboek op voor de muziek. Samen met u bespreken wij of de uitvaartmuziek instrumentaal is of dat er ook gezongen wordt. Daarna nemen wij u alle zorgen omtrent de muziek uit handen. Wij regelen het vervoer van de instrumenten en de installatie van de geluidsinstallatie. Eventueel kunnen wij ook voor belichting zorgen als u dit wenst. Door onze ruime kennis en ervaring verzorgen wij voor u de mooiste uitvaartmuziek, instrumentaal of met zang.

Heeft u vragen voor ons?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Heeft u vragen over de diensten die wij aanbieden? Twijfel dan niet en neem contact met ons op. U kunt ons bereiken op +31(0)6 5528 7833. Ook kunt u op de website aangeven dat wij u terug moeten bellen als u dat liever heeft. Het sturen van een e-mail is natuurlijk ook mogelijk. Ons e-mailadres is info@fermata.nl. Wij staan u graag te woord over uitvaartmuziek en de keuze tussen instrumentaal of gezongen.

Herdenkingsceremonie
Nachgedachtenis live muziek