Uitvaart muziek

Afscheid nemen met muziek

Na het overlijden van een dierbare komt er veel op u af. Hoe wilt u het afscheid plaats laten vinden en waar? Het uitzoeken van de uitnodigingen en het versturen ervan. Welke muziekstukken, welke songs vertegenwoordigen het meest het leven van de dierbare en past dat bij de plechtigheid? Met dit laatste kunnen wij u helpen. Fermata speelt de mooiste melodieën live bij een uitvaart. Samen met u bespreken wij welke uitvaart muziek u graag gespeeld wilt hebben. Zo kunt u met deze muziek tijdens de uitvaart op een persoonlijke manier afscheid nemen van de overledene.

De mogelijkheden bij Fermata

Bij Fermata hebben wij de nodige ervaring met het regelen van uitvaart muziek. Wij kunnen met u om de tafel gaan zitten en samen kijken naar de keuze die u heeft qua muziek. Vaak is er meer mogelijk dan mensen denken, omdat ze werken met de standaard informatie die zij aangeleverd krijgen via een uitvaartcentrum. Zo stellen wij een draaiboek op voor de uitvaart die de overledene het best vertegenwoordigt. We hebben een uitgebreid repertoire en kunnen u het volgende bieden:

  • Uitvaartmuziek instrumentaal (harp- en pianomuziek)
  • Muziek met zang
  • Poëzie begeleidt door harp of vleugel
  • Zelf geschreven gedicht over het leven van de overledene begeleid door harp of vleugel
  • Muzikale begeleiding bij een herdenkingsdienst

Uitvaart muziek piano
Uitvaartmuziek

Wat wij voor u kunnen doen

Wij kunnen overal in Nederland, België en Duitsland de uitvaart muziek live voor u spelen bij een uitvaart; of dit nu een begrafenis of crematie is. Zodra u ons heeft aangenomen, regelen wij ons deel van de ceremonie. Wij nemen contact op met het uitvaartcentrum en maken de afspraken voor het opzetten van de instrumenten, het installeren van de geluidsinstallatie en het afstellen van eventuele belichting. Op deze manier hoeft u zich niet druk te maken over de muziek bij de uitvaart  en kunt u zich bezighouden met het verwerken van uw verlies.

Heeft u interesse in onze muziek?

Hebben wij u weten te intrigeren met onze muzikale opties? Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen bij een uitvaart? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken op 06 5528 7833. Ook kunt u op de website aangeven dat u door ons gebeld wilt worden.

Het sturen van een e-mail is natuurlijk ook mogelijk. Ons e-mailadres is info@fermata.nl. Wij beantwoorden graag al uw vragen over uitvaart muziek.