Muziek uitvaart

Vind de mooiste muziek voor een uitvaart

Na het overlijden van een dierbare begint het regelen van de uitvaart en de muziek die daarbij hoort. U zult vele keuzes moeten maken, die allemaal van invloed zullen zijn op het uiteindelijke afscheid. Zo zult u moeten kiezen tussen muziek die het leven van de overledene reflecteert of nummers die de overledenen zelf graag beluisterde. De muzikale omlijsting is een belangrijk onderdeel van een uitvaart en u wilt hierin de beste keuze maken. Fermata verzorgt live harp- en pianomuziek voor u op een begrafenis of crematie.

Onze muziek, uw keuze

Wij kunnen voor u een gedicht schrijven over het leven van de overledene. In de korte tijd tussen overlijden en uitvaart gaan wij hiermee aan de slag. Het eindresultaat laten we horen onder begeleiding van onze muziek bij de uitvaart. Fermata is een van de weinige organisaties in Nederland waar u dit kunt laten doen. U kunt bij ons kiezen uit de volgende muzikale opties:

  • Instrumentaal
  • Met zang
  • Poëzie begeleid door harp of piano

Wij verzorgen live muziek bij de uitvaart

Wij helpen u graag in moeilijke tijden wanneer een geliefde is overleden. Zo regelen wij het transport van de piano en harp. Ook zorgen wij ervoor dat de geluidsinstallatie op tijd bij de uitvaart aanwezig is en correct wordt geïnstalleerd voordat de herdenking begint. U hoeft zich alleen mee te laten voeren door de muziek. Zo kunt u volledig aandacht besteden aan uw familie en nabestaanden. Wij helpen u met:

  • Begeleiding bij het vaststellen van het muzikale draaiboek
  • Wij regelen alles met betrekking tot de muziek, licht en geluid
  • Geen zorgen over transport van de instrument
  • Wij bieden in heel Nederland en Vlaanderen onze diensten aan
  • Wij zijn goed bereikbaar en u kunt altijd vrijblijvend informatie opvragen

Wilt u meer weten?

Heeft u interesse in onze diensten en wilt u meer weten over wat wij u kunnen bieden bij een uitvaart? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kunt u doen via ons e-mailadres info@fermata.nl. Wij sturen u dan zo spoedig mogelijk een reactie. U kunt ook bellen naar 06 5528 7833. Eventueel kunt u op onze website aangeven dat u door ons gebeld wilt worden. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug en geven u graag vrijblijvende informatie over onze muziek bij een uitvaart.

Kind speelgoed
Kaars