Begrafenis muziek

Het belang van begrafenis muziek

Het is belangrijk om op een waardige en persoonlijke manier afscheid van een dierbare te kunnen nemen. Na een overlijden komt er veel kijken bij het regelen van de uitvaart, of dit nu een begrafenis of crematie is. Een van de vele keuzes die u moet maken, is de muziek die tijdens de plechtigheid wordt afgespeeld. Kiest u voor de favoriete nummers van de overledene of kiest u voor liederen die op een andere manier van betekenis zijn? Welke nummers u ook kiest, Fermata kan de begrafenis liedjes en vele andere liederen live voor u spelen.

Wij helpen u graag bij de keuze van muziek; wij hebben ruime ervaring met het spelen van diverse stukken en het regelen van aanverwante zaken. Ook kunnen wij u helpen met het bepalen van het arrangement dat gespeeld gaat worden, zodat u verzekerd bent van de juiste sfeer tijdens de ceremonie.

Wat voor soort muziek kunt u kiezen?

Bij ons heeft u voor de begrafenis de keuze uit instrumentale of gezongen nummers. Hierbij kunt u denken aan popliedjes. Als u ervoor kiest om deze live te laten spelen, zijn er meerdere keuzes van begrafenismuziek die wij u kunnen bieden:

  • Instrumentaal
  • Met zang
  • Poëzie begeleid door muziek
  • Persoonlijk gedicht over de overledene begeleid door muziek

De voordelen van onze begrafenis muziek

Bij een begrafenis is het vooral van belang dat de gespeelde stukken iets toevoegen aan het afscheid. Bij betekenisvolle muziek is het gemakkelijker om zich over te geven aan emoties en het leed te delen. Door steun en troost van muziek wordt het verwerkingsproces van nature opgestart. U heeft ongetwijfeld al eens meegemaakt dat live opgevoerde nummers veel sneller iemand raken dan dezelfde nummers die op de radio worden gehoord. Waarom kiest u er dan niet voor live muziek op de uitvaart te spelen? Met onze vleugel en harp kunnen wij voor u en uw gasten de uitvaart muzikaal begeleiden.

Kunnen wij u helpen?

Bent u geïnteresseerd in wat wij u kunnen bieden op het gebied van muziek bij een begrafenis, crematie of andere herdenking? Dan kunt u contact met ons opnemen. Dit kunt u doen via ons e-mailadres info@fermata.nl.

Ook kunt u op de website aangeven dat u door ons gebeld wilt worden. Wij staan u graag te woord om al uw vragen over begrafenis muziek te beantwoorden.

Begrafenis muziek harp
Begrafenismuziek