Uw nagedachtenis

Nagedachtenis

Koester de herinnering aan U

Sta erbij stil hoe u daadwerkelijk herinnerd willen worden, maar hoe we daadwerkelijk herinnerd wilt worden.

Bij Fermata bieden wij u de gelegenheid om de herinnering aan u zelf te koesteren.
Spreek uit wat uw wensen zijn en leg ze uw nabestaanden voor.Mooie herinneringen nestelen zich in het hart. Persoonlijk kiezen en bewust stil staan bij de live muziek op uw uitvaart is daar een onderdeel van. Een essentieel onderdeel zelfs; u kiest uw muziek om uw leven te vieren, live muziek die ook tot uw hart gesproken heeft. U neemt uw geliefden hiermee de zorg voor deze moeilijke momenten uit handen. Daarmee helpt u uw nabestaanden verder.

Nachgedachtenis live muziek
Herdinkingsdienst

Een prachtig muzikaal gedicht

Fermata is voor u in staat een persoonlijk muzikaal gedicht te produceren, zelfs in de korte tijd die er rest tussen het overlijden en de uitvaart. Fermata is daarvoor door de uitvaartbranche onderscheiden met de International Funeral Award (IFA).
Kies voor live uitgevoerde muziek tijdens uw uitvaart, uw nabestaanden zullen hier troost en kracht uit putten. Dan weet u dat er geglimlacht wordt bij een muziekstuk waaraan u zo’n goede herinneringen heeft, dat er een traan gelaten wordt bij die ene song die u ook zo raakte. Laat u zich herinneren door de nalatenschap in de vorm van live uitgevoerde muziek en poëzie.

Bewijs uzelf die laatste eer en laat de live-muziek tijdens uw uitvaart de rest doen.

Onrust wordt berusting, verdriet wordt troost.