Muziek bij uitvaart

U wilt toch ook live muziek?

Muziek hoort bij een uitvaart. Het is dé manier om afscheid te nemen van een dierbare. Muziek geeft u de mogelijkheid om even tot u zelf te komen en terug te denken aan de mooie momenten samen. Direct na het overlijden komt er veel op u af. U zult veel moeten regelen, al zit u daar niet op te wachten. Bij de uitvaart wordt vaak gekozen voor het spelen van een cd. Muziek bij de ceremonie hoeft echter niet zo gedraaid te worden. Wij spelen uw favoriete melodieën live op onze vleugel en harp. Dit maakt het afscheid nemen persoonlijk en uniek. Wij kunnen namelijk niet alleen standaard stukken voor u spelen, maar ook eigen composities voor u maken. Denk bijvoorbeeld aan het voordragen van een (persoonlijk) gedicht onder begeleiding van muziek.

Piano en harp

Voor onze muziek bij de uitvaart gebruiken wij onze harp en vleugel. Hiermee kunnen wij een uitgebreid repertoire spelen om de plechtigheid mee te begeleiden. De klanken van de instrumenten weten diep tot u door te dringen. Hierdoor maakt u sneller contact met uw gevoelens en kan het rouwproces beginnen. Bij een uitvaart is het belangrijk om zo persoonlijk mogelijk afscheid te kunnen nemen en de muziek bij de persoon te kiezen. Wij kunnen u hierbij van dienst zijn. Samen met u kijken wij wat de mogelijkheden en wat uw wensen zijn.

De service van Fermata

Wanneer u ervoor besluit om ons het muzikale gedeelte van de uitvaart te laten verzorgen nemen wij het een en ander van u over. Zo gaan wij met u om de tafel zitten en stellen een draaiboek op voor bij de uitvaart en maken verdere afspraken. Vervolgens gaan wij voor u aan de slag en regelen het volgende voor u:

  • Transport van de instrumenten
  • De geluidsinstallatie
  • Eventuele belichting voor de opvoering

Doordat wij u dit allemaal uit handen nemen, heeft u de tijd en de ruimte om zich te concentreren op de verwerking van het overlijden van uw dierbare.

Bel ons vandaag nog!

Heeft u interesse in de diensten die wij u aan kunnen bieden? Wilt u gewoon meer weten over wat er allemaal mogelijk is? Twijfel dan niet en neem contact met ons op. U kunt ons bereiken op 06 5528 7833. Ook kunt u op de website aangeven dat wij u terug moeten bellen als u dat liever heeft. Het sturen van een e-mail is natuurlijk ook mogelijk. Ons e-mailadres is info@fermata.nl. Wij beantwoorden graag al uw vragen over onze mooie live muziek bij een uitvaart.

Harp detail
Muziek herdenking