Live uitvaartmuziek

Live uitvaartmuziek

De intense beleving van live muziek schenkt troost

Van oudsher zijn we gewend dat muziek onderdeel mag uitmaken van ons leven, zowel in de religieuze sfeer als in de persoonlijke sfeer. We genieten en waarderen in ons leven hier de muziek die dat leven verrijkt. De waardering in een stem die raakt, een instrument dat de ziel streelt. Hoe echter, hoe beter.

Muziek bezit de kracht om onze ziel te beroeren. Het neemt ons mee naar andere dimensies, stadia van ons bewustzijn. Dat is een groot goed en een kracht die gekoesterd moet worden, met name tijdens een uitvaartceremonie.

Daarom is het zo belangrijk voor u om te weten dat die mogelijkheden er zijn. Door Fermata worden deze mogelijkheden ook werkelijkheid.
Ken uzelf ook die warmte toe, de liefde waarmee u zich omhelst in het leven hier.
Live muziek en zang brengen zoveel meer voor u als nabestaande tijdens de uitvaart.
Een CD afspelen wordt nog steeds als praktisch ervaren, maar het is tijd om af te stappen van het praktische en het is tijd om te kiezen voor hetgeen u echt grijpt: live muziek.

Livemuziek in de openlucht
Muzikaal kind

U wordt meegenomen doordat de noten van de zang en de instrumenten direct met uw gevoel in aanraking komen. Een extra zintuig wordt geprikkeld en muziek mag bewust worden ontvangen en meegemaakt. Een intense beleving van de muziek wordt gecreëerd dankzij de geluiden die zo veelzeggend zijn voor het geleide leven van de overledene en dat wordt op deze manier geëerd.

Live muziek gecombineerd met de favoriete muziek van de overledene

Uiteraard mag favoriete muziek van de overledene niet ontbreken in deze en dus draagt Fermata ook zorg voor een prominente plaats van deze muziek, die u desgewenst op CD of USB meeneemt, op de meegenomen geluidsinstallatie.

Fermata brengt voor u haar eigen licht- en geluidsinstallatie mee, waardoor u oprecht geniet van de beste kwaliteit van prachtige muziek en mede hierdoor wordt ook het ten gehore brengen van onze live gezongen liederen geoptimaliseerd.

U kiest een passende locatie

Wij brengen onze muziek ten gehore op een locatie geheel naar uw keuze.
Voor uw beeldvorming hebben we zelfs beeldmateriaal van onze opvoering door musici op de hei, wat u terug kunt zien op onze web-film.
Laat ons de toegevoegde waarde zijn die de herinnering zoveel mooier maakt. Laat het ontzorgen dus centraal staan in de voorbereiding op een uitvaartceremonie en raadpleeg onze ervaring en adviezen.